top of page

Anne 34

Jeg har været i behandling hos Jytte i forbindelse med en stædig

halsbetændelse/forkølelse, som blev ved med at vende tilbage, og min behandling gik derfor primært ud på at forbedre og styrke mit immunforsvar. Siden behandlingsstarten for nogle måneder siden har jeg ikke engang haft en forkølelse, selvom jeg har været eksponeret for en masse sygdom blandt arbejdskollegaer etc! Jeg kan derfor varmt anbefale hende som zoneterapeut.

Mette 53

Kan varmt anbefale Engdalens klinik og Jyttes meget professionelle behandling. Kom med hedeture i stor stil og det er for nedadgående allerede efter 3 behandlinger. Som bonus har jeg ikke ondt over lænden længere og har det generelt fantastisk efter en times behandling.

 

Jette 55 år.

Jeg har i flere år haft smerter i min højre fod, så jeg hverken kunne løbe eller gå en længere tur. Jeg synes, at jeg havde prøver alt, men så kom jeg til Jytte og fik øreakupunktur. Jytte fandt ud af, at problemet stammede fra kæbespændinger. Allerede efter en behandling er smerterne i foden forsvundet, ligeså er kæbespændingerne. Jeg vil fremover benytte både zoneterapi og akupunktur til at vedligeholde det gode resultat

Ditte

Da jeg har haft problematikker med hovedpine, myoser og træthed, har jeg været ved Jytte og få flere zoneterapibehandlinger kombineret med øreakupunktur. Det har været en utrolig god oplevelse, og jeg har mærket en rigtig god fremgang. Jytte er meget dygtig og professionel, og der er en rigtig god stemning i hendes klinik, hvor man slapper fuldstændig af. Efter mine behandlinger har jeg været meget træt og tørstig og virkelig kunnet mærke min krop arbejde, men efter et par dage har jeg mærket fornyet energi og mere velvære. Jeg medgiver Jytte mine allerbedste anbefalinger.

Anonym (af hensyn til min datter)

Jeg har haft min 6-årige datter til behandling ved Jytte, da min datter har lidt af inkontinens om natten. Det var meget generende for hende, da hun ikke havde lyst til at sove ude, have veninder til at overnatte eller komme på lejr. Allerede efter de første gange ved Jytte kunne vi mærke fremskridt og efter et par uger, kunne hun sove uden ble. Jytte er rigtig god til børn, og min datter var meget tryg ved hende og glædede sig, når hun skulle have zoneterapi.

"Jeg følte det som om der var nogle brikker der faldt på plads" Sådan sagde en ung kvinde efter en Holistisk Stressbehandling.

bottom of page