top of page

Holistisk Stressbehandling

Et kursus for manuelle terapeuter.  Det giver 14 RAB point. 

Kursusindhold:

 • Dette kursus er for dig, som arbejder som f.eks. zoneterapeut, ansigts-zoneterapeut, massør, kinesiolog, kropsterapeut, psykoterapeut, akupunktør eller kraniosakral-terapeut, og som ønsker at udvide dine behandlingstilbud til mennesker med stress og stressrelaterede symptomer. 

 • På kurset vil du blive præsenteret for en ny behandlingsform, som har til formål at afspænde centralnervesystemet og modvirke stress. Du vil lære at behandle: nakke, hals, øvre ryg, skuldre, hovedbund og ansigt, med fokus på ansigtszoner, akupressurpunkter og lateralitet.  Zoneterapi er også en del af behandlingen, med særlig fokus på mobilisering af nervus vagus. 

 • Behandlingsformen er holistisk, da den virker dybt afstressende, udrensende og drænerende på hele kroppen – og så bidrager den til at dit centralnervesystem kommer i balance.

 • Behandlingen er målrettet voksne, der er stressramte – eller med risiko for at blive det. Du får en ny vinkel på at behandle symptomer som: hovedpine, tankemylder, indre uro, forstoppelse/diarré, nakke/kæbespændinger, forhøjet blodtryk, og mere generelle spændinger i kroppen. Behandlingen er også meget velegnet til børn og unge.

 • På kurset kommer vi desuden ind på, hvad der kendetegner en god behandler, og hvordan du passer på dig selv, imens du behandler.

 • Der vil indgå øvelser i at komme i kontakt med din intuition og din egen centrering, så du under behandlingen kommer i kontakt med din indre ro. Du lærer at arbejde med fokuseret energi, så du kommer i dybden med behandlingen. 

 • Holistisk Stressbehandling er gennemprøvet i egen klinik, med gode resultater. 

 • Undervisningen indebærer både teori og praksis, hvilket betyder at der vil være en fokus på de vigtigste muskler og nerver og en række praktiske øvelser. Efter kurset vil du straks kunne tilbyde denne Holistisk stressbehandling til dine klienter, du får et helt nyt redskab i din klinik.

 • Du får udleveret et kompendium med teori og en komplet behandlingsnøgle med billeder og tekst.

 • Du vil få et diplom på 14 timer og 14 RAB-point efter gennemført kursus. 

 

Praktisk:

 • Tidspunkt: Fredag d. 15 og lørdag d. 16 september 2023 kl. 9-16 begge dage. 

 • Der er plads til 6 kursister. Pris: 2800 kr. for begge dage. 

 • Du får adgang til en lukket Facebook-gruppe. 

 • Kurset finder sted i hjemlige omgivelser, i Engdalens Klinik, Engdalsvej 118, 8220 Brabrand. Gratis parkering tæt på. Eller bus 12, stoppested ”tunellen”. 

 • Forplejning: Ved ankomst, vil der være hjemmebagte boller og kaffe/te. Midt på dagen holder vi frokostpause, hvor vi spiser vores egen medbragte mad. Senere serveres der kaffe/te og sødt. Tag bløde sokker/hjemmesko med, da indendørs er skofrit område. 

 

Tilmelding:

 • Send en mail til: jytteham@gmail.com med dit fulde navn og kursustekst: Holistisk stressbehandling. Jeg vender tilbage med besked om der er plads. 

 • Hvis der er plads og du gerne vil tilmelde dig kurset, sender jeg en faktura på et depositum på kr. 1000. Skulle du blive forhindret i at deltage, tilbagebetales dit depositum op til en måned før kursusstart. Derefter tilbagebetales det ikke. 

 • Restbeløbet på kr. 1800, får du en opkrævning på ca. 14 dage før kursusstart. 

 • Du er også velkommen til at ringe og høre mere om kurset, så du kan finde ud af om det er noget for dig. 

Tidligere kursusdeltager skriver:

Bettina Clausen

Tak - og tak til dig Jytte for et dejligt inspirerende kursus som jeg glæder mig til at “dele ud af” og give videre til mine klienter.Det er en fantastisk behandling som har mærkbar effekt (testet på egen krop)! 

Behandlingen er blid - også for behandler, og øvelserne i, hvordan vi som behandler også husker at stille ind på egne energier og indre kerne, var dejligt at blive mindet om vigtigheden af 

Også tak til de søde med-kursister! Dejligt at mødes med, og nørde sammen med andre alternative behandlere 

Klaus Holm:

Jeg kan varmt anbefale dette kursus. Jytte er en dygtig underviser og kommer rundt og deler hendes erfaring, når vi arbejder, hands on. Trygge og hyggelige rammer og få deltagere, så man hurtigt bliver en del af "familien".
Jeg har lige sendt en klient ud af døren, som har modtaget hendes holistisk stressbehandling nr 2. Mine klienter er super glade for det jeg har modtaget på dette kursus. TAK, Jytte.

Lone Flou:

Har lige været på dette kursus i weekenden 28 og 29 januar. Det har været et fedt kursus. Det er et hyggeligt kursus med 6 kursister og en masse hands on. Jeg kom i hvert fald også helt ned i gear. Kurset er nem at gå til og har i dag haft min første klient til en holistisk stressbehandling

Helle Høstgaard Møller

Det har været meget lærerigt, tak for din måde at undervise på

Vibeke Madsen

Det har været super

Klaus Holm

1000 tak for 2 dage med super inspirerende moduler, nye teknikker, god energi og spændende kolleger med gode indput / bidrag. Tak! 

De bedste hilsner 

Jytte Hammer Hansen

Engdalens klinik 

Engdalsvej 118

8220 Brabrand

22796960

www.engdalensklinik.dk

bottom of page