top of page
zoneterapi massage øreakupunktur brabrand århus

Massage

Jeg giver en blid, dybdegående, afspændende og omsorgsfuld olie-massage. Mange har spændinger på skulder, ryg, hals og nakke som kan forløses ved massage. Massage kan anvendes forebyggende, den øger dit velbefindende og giver øget kropsbevidsthed. Undersøgelser har vist, at massage giver forskellige former for respons, der påvirker fysisk, biokemisk og psykisk.

Med massage stimuleres immunforsvaret. Den øger blodcirkulationen i vævet og lymfesystemet stimuleres til øget udskillelse af affaldsstoffer. ​Massage påvirker væskeudvekslingen i vævet og kan reducere hævelser. (ødemer) ​

 

Massage kan ligesom zoneterapi anvendes forebyggende mod sygdom og stress eller som en egenomsorg.

Massage kan virke forløsende for gamle traumer, der sidder gemt i muskerne. Musklerne husker gamle fysiske eller psykiske traumer, derfor kan der ved massage komme en følelsesmæssig reaktion.

Efter en massage vil du føle en stor afslapning. Måske mærker du en træthed, men på den lange bane vil du få mere energi.

Ansigtsmassage/ansigts-zoneterapi.

I ansigtet findes, ligesom på fødderne, forskellige zoner som korresponderer til områder i kroppen. Vi kan have mange spændinger i de små angisgtmuskler, især kæbemusklen kan være meget spændt. Det er utrolig afslappende at få ansigtsmassage. Varighed 30 min. 

kombination af zoneterapi og massage ligger du først på maven og får masseret nakke, skuldre og ryg, hvorefter du vender dig om. Jeg supplerer og understøtter massagen med zoneterapi og gir også en udrensende behandling.
Varighed 60 min.
Det er også muligt at få en kombination af massage og zoneterapi, hvor fordelingen er 30 min ryg massage og 60 min zoneterapi. Varighed  ialt 90 min.

Rygmassage:

Du ligger først på ryggen, hvor jeg løsner nakke og halsmuskler. Kraniekanten bliver også arbejdet godt igennem. Derefter på ligger du på maven og får en olie-massage af hele ryggen. 
Varighed 30 min. 

Triggerpunktmassage:

Det er en teknik jeg anvender i massagen.

Triggerpunkter er når muskelfibrene har trukket sig sammen i en lille hård kugle. Disse triggerpunkter forårsager en reflekssmerte, som sidder et helt andet sted i kroppen. Vi kan have latente trigger-punkter, som kan aktiveres ved stress eller belastninger. De er lette at finde, da det udløser smerte når man trykker på dem. Når trigger-punktet bliver forløst ved massagen, forsvinder smerten.

 

bottom of page